Idei inedite de marturii nunta si botez

Idei inedite de marturii nunta si botez

Valoarea simbolica a marturiilor de nunta si botez

Vedem adesea marturii nunta sau botez ce au devenit foarte populare in ultima vreme. Ce semnifica marturiile? Acestea sunt obiecte pe care mirii le ofera invitatilor in mod simbolic pentru a marca evenimentul. Fotografiile, miniaturile din gips si lumanarile sau aranjamentele parfumate se numara printre cele mai utilizate tipuri de marturii. In functie de imaginatie si preferinte, acestea pot lua forme extrem de diferite. Marturiile de nunta inlocuiesc, intr-o anumita masura, celebrele cocarde ce obisnuiau sa fie prinse invitatilor in piept. Acest obicei s-a stins, treptat, ajungand astazi o raritate.

Idei inedite de marturii

Pentru a se diferentia de alte nunti la care au participat ei insisi sau la care vor fi participat invitatii lor, mirii vor incerca sa-i surprinda pe cei care le vor fi alaturi printr-o marturie aleasa si inedita. Astfel, marturiile sunt mijlocul ideal de a va exprima creativitatea. Puteti confectiona manual un sapun deosebit, un simbol crosetat, o carte de vizita pe suport vegetal sau un inel pentru servet cu accesorii. Posibilitatile sunt aproape nelimitate. O alta idee de marturie este confectionara unui aranjament cu elemente naturale (care sa Puteti sa le imbogatiti cu ceva special care va caracterizeaza (florile preferate sau cele care coincid cu numele unuia dintre miri).

Sticlute de palinca ca marturii nunta sau botez

Pe de alta parte, exista si alternative mai usoare cu care veti impresiona la fel de mult. De exemplu, puteti alege ceva deja facut si sa personalizati mesajul, urmat de numele mirilor (sau al bebelusului) si data evenimentului. Sticlutele de palinca de 50 ml sunt ideale pentru marturii nunta si botez. Vor impresiona prin gingasie si stil, dar si prin gust. Datorita varietatii de palinca din care puteti alege, veti avea ocazia sa le personalizati in functie de gusturile invitatilor. In acest mod veti accentua legatura pe care o aveti personal si nu veti oferi acceasi marturie tuturor, la intamplare.

Share this post

Ai peste 18 ani? Acest site este pentru persoanele peste 18 ani. Te rugam sa confirmi varsta pentru a continua, sau apasa 'Nu' pentru a iesi.